:: USKORO!


Rockwell-ovi proizvodi u novom pakovanju i ambalaži koja garantuje očuvanje postignutog kvaliteta proizvoda do mesta isporuke.

:: 11.03.2006. Alatnica dobila pojačanje - Alatna glodalica sa komplet priborom DECKEL FP1


Porast proizvodnje se ne zaustavlja
i kapaciteti alatnice za nova tržišta su iscrpljeni. Uz svakodnevnu želju da pridobijemo nova poverenja kupaca, investirali smo u alatnicu - u brži proces izrade alata.

:: Pušteno u rad novih 120 m2 proizvodnog prostora


U ponedeljak 20. februara, povodom godišnjice firme, pustili smo u rad novih 120 m2 proizvodnog prostora, a zaposlenima dodelili priznanja za uspešan rad i zalaganje.


Novim proširenjem proizvodnog kapaciteta i proizvodnog programa steći ćemo nove kupce, povećati obim i asortiman proizvodnje svake godine u odnosu na prethodnu,smanjiti troškove poslovanja uz povećanje ostvarenog profita i povećati radnu motivaciju i životni standard zaposlenih.

Gradimo poziciju na domaćem tržištu sa ciljem da postanemo jedna od vodećih firmi u proizvodnji gumeno-tehničke robe za procesnu opremu. Sposobnost za izradu malih serija, kratki rokovi isporuke, kvalitet proizvoda, konkurentne cene, bliski i fleksibilni poslovni odnosi sa našim kupcima, garancija su našeg budućeg razvoja.

Naš dugoročni cilj je da Rockwell zaptivke budu brand koji će značiti kvalitet, pouzdanost i dobar izbor kupca.

U suštini, naša politika glasi: "Kvalitet je naš prioritet osiguranja razvoja i budućnosti ". Uveren sam kao vlasnik firme Rockwell, da se nalazimo na dobrom putu, a ovogodišnjim uvođenjem sistema kvaliteta ISO 9001:2000, dodatno će nam se poboljšati pozicija na tržištu.

Direktor - Mandić Miroslav

:: NAJBOLJE ROBNE MARKE 2005.


Izbor najbolje robne marke Srbije i ove godine imao je za cilj da predstavi kompanije i proizvode koji se i u ovim uslovima oštre konkurencije i tranzicije, uspešno nose sa stranim konkurentima, da promoviše kvalitet, svetske standarde, dobar dizajn i korporativni imidž. Kupovinom domaćih proizvoda podstiče se i pomaže razvoj nacionalne privrede, ubrzava razvoj domaćih kompanija, afirmiše razvoj malih i srednjih preduzeća, a samim tim i domaća ekonomija prati konkurentna dešavanja na svetskom tržištu.

Rockwell se marketinški predstavio u katalogu (pdf format)


Prema rečima gospodina Bojana Dimitrijevića, ministra trgovine, turizma i usluga i ovogodišnji izbor pokazao je da su nagrade dobile kompanije i proizvodi na evropskom nivou, koji u svojoj grani beleže najbolje rezultate u proizvodnji, prodaji, profitu, primeni standarda, imidžu i ostalim parametrima neophodnim za uspešno poslovanje kako na domaćem, tako i na inostranim tržištima. Efekat je više nego očigledan. To potvrđuju i iskustva prošlogodišnjih pobednika, koji su osvajanjem nagrada „Najbolje iz Srbije“ poboljšali prodaju svojih proizvoda.

:: 19.02.2006. godine - godišnjica ROCKWELL-a


Zahvalnica poslovnim partnerima

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima na dosadašnjoj uspešnoj poslovnoj saradnji, na poverenju i podršci, savetima, kritikama i pohvalama, koje su zajednički doprinele da Rockwell danas bude poznato i cenjeno ime u svetu gume.

Direktor - Mandić Miroslav

< strana 1...........................................................................................................................................................................

“Svesni jake konkurencije i izazova koje tržište i okruženje sa sobom nose, ponoseći se svojom prošlošću, ali uvek gledajući u budućnost, trudimo se da u svakom trenutku ponudimo i pružimo najbolju uslugu. Zahvaljujući visokom standardu usluge i kvalitetnom programu rezervnih delova stekli smo visoku reputaciju kao veoma korektan i pouzdan poslovni partner. Zadovoljni i lojalni kupci su osnov našeg uspeha, a njihove preporuke su naša najbolja reklama. Tradicija poslovanja koju smo izgradili u proteklih 15 godina danas predstavlja pored impozantnog broja poslovnih partnera i veliki broj prijatelja”

gen. direktor Miroslav Mandić