Košarkški klub "Mandex" osnovan je 1997. godine od strane porodice Mandić i preduzeća ROCKWELL koji je izvesan deo novčanih sredstava usmerio kao donaciju za razvoj sporta u inđijskoj opštini. U pitanju je stvaranje pionirskog pogona pomenutog KK-a iz koga su potekli veoma vrsni košarkaši kao naprimer Raduljica Miroslav reprezentativac SCG. Rockwell je u proteklih 8 godina dao veliki doprinos u stvaranju tima i stvaranju igrača na šta smo, prvenstveno kao ljudi, veoma ponosni.

............................................................................................................................................................................................

“Svesni jake konkurencije i izazova koje tržište i okruženje sa sobom nose, ponoseći se svojom prošlošću, ali uvek gledajući u budućnost, trudimo se da u svakom trenutku ponudimo i pružimo najbolju uslugu. Zahvaljujući visokom standardu usluge i kvalitetnom programu rezervnih delova stekli smo visoku reputaciju kao veoma korektan i pouzdan poslovni partner. Zadovoljni i lojalni kupci su osnov našeg uspeha, a njihove preporuke su naša najbolja reklama. Tradicija poslovanja koju smo izgradili u proteklih 15 godina danas predstavlja pored impozantnog broja poslovnih partnera i veliki broj prijatelja”

gen. direktor Miroslav Mandić